Yvonne Mosbach

Welkom bij Herbal Spirit

Welkom op de website van Herbal Spirit ~ Ancient Traditions, New Experiences.

Herbal Spirit is een onderneming met een winkelpand in Den Haag, waar een zeer grote diversiteit aan kruiden, specerijen, zaden, voedingssupplementen en daaraan gerelateerde producten worden verkocht, die hun essentie vinden in de natuur. Deze producten worden binnen diverse culturele tradities van over de hele wereld gewaardeerd en erkend om hun heilzame werking op lichaam en geest en kunnen jouw blik op de wereld vergroten.

Herbal Spirit is service gericht, waarbij persoonlijke aandacht en accurate voorlichting essentiële onderdelen zijn.

Bij Herbal Spirit (winkel) is ook een Ayurvedische praktijk waar Ayurvedische massages en natuurgeneeskundige therapie worden gegeven.

Kijk op je gemak eens rond op mijn website en ik zie er naar uit je te persoonlijk te ontmoeten bij Herbal Spirit aan de Prins Hendrikstraat 175 in Den Haag.

Hartelijke groet,

Yvonne Mosbach

Herbal Spirit ~ Yvonne Mosbach

Ancient Traditions ~ New Experiences

Welkom op de website van Herbal Spirit. Zolang de mens op aarde is gebruikt hij de kracht van de natuur. Natuurlijk om te leven denk aan alle voedselsoorten, voor geneeskundige doeleinden en voor zijn plezier!

Herbal Spirit is een winkel in Den Haag, waar een diversiteit aan kruiden, specerijen, zaden, voedings-supplementen en daaraan gerelateerde producten wordt verkocht, die hun essentie vinden in de natuur.