De psychoactieve bladeren van de Mitragyna speciosa (kratom) worden in Zuidoost-Azië al eeuwenlang gebruikt vanwege hun medicinale doeleinden. Deze plant kan van nature een pijnstillende en kalmerende, maar ook een oppeppende werking hebben. De precieze werking van de plant is afhankelijk van de soort.

Tegenwoordig wordt kratom ook vaak gebruikt als vervanger voor opiaten vanwege de sterke pijnstillende werking en vanwege de milde bijwerkingen in vergelijking met klassieke pijnstillers. Doe dit echter niet zonder overleg met uw behandelend arts.

Herbal Spirit heeft verschillende soorten kratom en elke soort is net weer even anders. Het is belangrijk om de juiste soort te kiezen voor jouw situatie en de gebruiksinstructies goed door te lezen, op deze manier kun je optimaal gebruik maken van dit natuurproduct.

Kratom kent drie duidelijke subcategorieën die zich onderscheiden in de kleur van de nerven en steel. De soorten zijn:

  • Red
  • White
  • Green

De Rode kratom heeft een hoofdzakelijk kalmerende en pijnstillende werking.

De Witte kratom heeft een sterke stimulerende werking.

De Groene kratom heeft een zowel een stimulerende werking als een kalmerende en pijnstillende.

Verder geeft Herbal Spirit u de keuze tussen Maeng Da Kratom en Thai Kratom. De Thai Kratom komt van origine uit Thailand en de Maeng Da variant uit Indonesie.  Bent u benieuwd geworden naar deze wonderlijke plant?

Bij Herbal Spirit koopt u topkwaliteit tegen zeer lage prijzen.