Kratom: Maeng da Green

10,0085,00

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Productbeschrijving

Kratom MEANG DA GREEN

Meang da green Kratom is een soort met een zowel stimulerende als kalmerende werking. De benaming ‘green’ dankt de soort aan de kleur van de steel en nerven op het blad. Groene kratom is bijzonder omdat het een zowel kalmerende als stimulerende werking heeft, terwijl de andere soorten (rood en wit) respectievelijk een sterk kalmerende óf sterk stimulerende werking hebben.

De psychoactieve bladeren van de Mitragyna speciosa (kratom) worden in Zuidoost-Azië al eeuwenlang gebruikt vanwege hun medicinale doeleinden. Deze plant kan van nature een pijnstillende en kalmerende, maar ook een oppeppende werking hebben. De precieze werking van de plant is afhankelijk van het type.

Herbal Spirit heeft verschillende soorten kratom en elke soort is net weer even anders. Het is belangrijk om de juiste soort te kiezen voor jouw situatie en de gebruiksinstructies goed door te lezen, op deze manier kun je optimaal gebruik maken van dit natuurproduct.

 

Effecten

Tijdens het nemen van kratom kun je de volgende effecten ervaren:

Positief:

 • Een gelukkig en warm gevoel (euforie), soms met tintelingen over het lichaam
 • Verminderde angst
 • Verminderde pijngevoelens (verdoving)
 • Innerlijke rust
 • Toename van motivatie en energie
 • Hoestonderdrukkend
 • Spierontspannend
 • Lustopwekkend (bij lage dosis)

Negatief:

 • Misselijkheid
 • Droge mond/dorst
 • Verminderde eetlust
 • Verstopping

Bij het nemen van kratom is Set en Setting belangrijk; door kratom alleen te nemen op een plek waar je je fijn voelt, met mensen die je vertrouwt en in een normale dosering minimaliseer je het risico op vervelende bijwerkingen. Kratom is niet schadelijk wanneer het op een verantwoorde manier gebruikt wordt.

 

Gebruiksinstructies

Een dosis kratom bedraagt meestal 2 tot 5 gram per persoon, afhankelijk van de gewenste sterkte van het effect.

Mild effect: 1-3 gram

Gemiddeld effect: 3-5 gram

Zeer sterk effect: 5+ gram

De kratom wordt meestal oraal ingenomen. Je kunt het poeder door een kommetje yoghurt of vruchtensap roeren of het in capsules innemen.

Sommige mensen ervaren de sterke smaak als onprettig. Door gebruik te maken van capsules is dit eenvoudig te voorkomen.

 

Extra informatie

Verpakkingseenheid

10 veg. Capsules, 25 gram, 100 gram, 500 gram

1 beoordeling voor Kratom: Maeng da Green


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/p8917/domains/herbalspirit.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/class-wcml-comments.php on line 75

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/p8917/domains/herbalspirit.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/class-wcml-comments.php on line 75
 1. kratom

  Al jaren hebben wij moeten aannemen hoogwaardige kratom te hebben ontvangen van meerdere leveranciers. Om niet met modder te gooien zal ik de namen/sites niet vermelden. Bij Herbalspirit 500 gram besteld. De bestelling was zeer snel geleverd. Mijn partner en ik dachten na jarenlange ervaring met kratom genoeg kennis te hebben vergaard wat betreft kwaliteit etc. Toen de doos van Herbalspirit binnenkwam waren we al blij verrast dankzij de professionele verpakking (stevige mooie doos). Toen wij de zak met etiket alleen al zagen…..wow. Komt niet eens in de buurt van de brakke verpakkingen van de andere leveranciers. En dan viel ons direct op na het openen hoe fijn gemalen/egaal de kratom eruit zag. Hebben er direct zelf capsules mee gevuld. 50 capsules gevuld met 25 gram. Ieder 4 stuks in één keer per persoon genomen. Niet misselijk (wat soms wel het geval was bij kratom van andere leveranciers) Om 22:00 waren we beiden moe, en na inname binnen een half uur…..heerlijk gevoel en wakker. Niet meer gapen en een heerlijk avond beleefd! Beiden zeer blij verrast met de veel betere kwaliteit! Tip, bestel net als wij een 50 stuks “capsule vuller” met de maat 00 en lege capsules met de maat 00 (nul nul). Dit alles is namelijk veel goedkoper dan kant en klare kratom capsules! En het is echt eenvoudig en zijn snel te maken. De eigenaresse kan je doordeweeks overdag bellen. Zeer professioneel en klantvriendelijk! Groeten Rick

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*