Turkey tail capsules

Turkey tail capsules

32,50

Het krachtige extract in de capsules van Foodsporen® is een sterk concentraat van de vruchtlichamen van de Coriolus versicolor paddenstoel en een van onze favorieten!

Beschrijving

Turkeytail capsules kopen?

Het krachtige extract in de capsules van Foodsporen® is een sterk concentraat van de vruchtlichamen van de Coriolus versicolor paddenstoel en een van onze favorieten! Al duizenden jaren wordt ‘Turkey Tail’ geprezen in het Oosten. Zowel in Japan als China en de rest van Azië geniet deze paddenstoel een hoog aanzien, waar hij traditioneel vooral in thee wordt genuttigd. Wanneer je het vruchtlichaam van Turkey Tail bekijkt dan lijkt deze verdacht veel op de, je raad het al, staart van een kalkoen! Deze soort groeit voornamelijk op afgebroken takken en stronken uit het woud waarvan hij zich voedt en het ontbindingsproces verzorgd. Het Foodsporen® Turkey Tail vloeibaar extract is, net als alle producten, vervaardigd van de vruchtlichamen van deze bijzondere paddenstoel. Wij gebruiken niet het mycelium wat op graan wordt gekweekt. Op deze manier kunnen wij u een eerlijk, krachtig en puur product bieden. Precies wat u verdiend vinden wij! Daarbij zijn al onze extracten, en dus ook de Foodsporen® Turkey Tail capsules gestandaardiseerd op maar liefst 30% polysachariden!

De container (het potje) waarin u uw capsules zult ontvangen is geproduceerd van hoogwaardig MIRON® Violetglass en is volledig herbruikbaar. MIRON glas beschermt het product tegen schadelijke UV-straling waardoor de nutriënten in de capsules optimaal beschermt blijven en de houdbaarheid aanzienlijk verbeterd! Het potje is ook nog eens vaatwasser bestendig!

Aantal doseringen:
60 capsules

Productinformatie  
Per capsule (400mg):
Turkey Tail (12:1) (Coriolus versicolor) vruchtlichaamextract                400mg

Gebruik: 
1 of 2 maal daags 1 capsule. Niet innemen met koolzuurhoudende dranken of medicijnen.

Geschikt voor: 
Vegetariërs en veganisten

Niet geschikt voor: 
Tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.

Foodsporen® Turkey Tail capsules zijn speciaal ontwikkeld ter aanvulling op uw dagelijkse voeding met de gezonde nutriënten, uit de genoemde paddenstoelen, die vrij opneembaar zijn door het lichaam.

Ingredienten: 
Turkey Tail (Coriolus versicolor), microkristallijne cellulose, hypromellose (plantaardige capsule)

Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product.

Specificaties

  • Artikelnummer005
  • BTWInclusief BTW
  • CategorieCapsules
  • Geschikt voorVolwassenen
  • Hoeveelheid per dosis400 mg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Turkey tail capsules” te beoordelen

Titel

Go to Top