Cumaru de Cheiro Rapé (10 gram)

Cumaru de Cheiro Rapé (10 gram)

22,00

Wees voorzichtig en bescheiden tijdens je eerste connectie met deze rapé, omdat deze rapé extreem sterk en reinigend is. De Cumaru de Cheiro heeft een mooi diep effect, waardoor je je echt wilt concentreren en op de intentie waarvoor je dit gebruikt. Schijnt goed te helpen tegen hoofdpijn en versterkt het zenuwstelsel. Sterk geprezen rapé. Net als veel “Forca” -typen is deze specifieke rapé buitengewoon krachtig en scherp. Als het lichaam te veel last van toxines heeft, kan er wat misselijkheid en zuivering optreden en lijken de effecten eerder door het lichaam te stromen dan door de geest.

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Rapé kopen

Wat is rapé?

Rapé wordt vaak gemaakt van verschillende planten, waarbij ook de as van heilige bomen en planten aan de rapé toegevoegd – ieder met zijn eigen unieke kracht om de gewenste effecten van de rapé te versterken (gronding/heling/visie/anti- bacterieel). Zaadjes kunnen ook bijvoorbeeld worden toegevoegd om de visionaire krachten van de rapé te versterken.

De indigenous tribes uit de Amazone kennen de volgende werking toe aan rapé: Rapé is super reinigend, zuiverend en helder voor het lichaam en de geest. Rapé kan de pijnappelklier ontkalken, het opent het innerlijke visioen en kanaliseert naar de geest om bepaalde boodschappen te ontvangen. Rapé brengt focus, verhoogd het bewustzijn en zorgt voor een kalme, vredige, heldere en gebalanceerde energie.

Hoe wordt rapé gemaakt?

Het maken van de rapé is een arbeidsintensief proces. De heilige planten worden fijngemalen, gefilterd, opnieuw gemalen en gezeefd tot er uiteindelijk een heel fijn poeder-achtige substantie ontstaat. Sjamanen brengen tijdens het maken van de rapé uren door met bidden, zingen en geven de rapé hun zegeningen en intenties mee. Om deze reden is rapé een prachtig heilig medicijn, die ook zo behandelt moet worden. Indianen zien het werken met rapé als een vorm van een gebed voor de moeder natuur. Net als bij de inzet van andere heilige planten is het goed om een intentie vast te stellen voordat je met rapé werkt.

Rapé effecten

Over rapé en zijn effecten  valt veel te zeggen. Het is iets dat je zelf moet ervaren om een ​​juiste persoonlijke ervaring te krijgen over de ware kracht ervan. Over het algemeen kan rapé;

Positief

 • Grondend
 • Zuiverend
 • Beschermend
 • Rapé maakt de geest stil en brengt iemand snel en krachtig in een meditatieve staat van zijn
 • Rapé reinigt de fysieke en alle energetische lichamen en chakra’s
 • Rapé alkaliseert het lichaam
 • Rapé reinigt en brengt de klieren en het endocriene systeem opnieuw in evenwicht
 • Rapé lijkt specifiek de pijnappelklier te reinigen en reinigt en voorkomt de verkalking van de pijnappelklier
 • Rapé reinigt de sinussen van slijm, mogelijke infecties en andere bronnen van ziekte.

Negatief:

 • Misselijkheid
 • Prikkelend brandend gevoel (trekt direct weer weg)
 • Geïrriteerde slijmvliezen van de sinussen/ neus

Waarschuwing

Niet gebruiken onder de 18 jaar

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een of meerdere bestanddelen

Extra informatie

Gewicht

10 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cumaru de Cheiro Rapé (10 gram)” te beoordelen

Titel

Go to Top