Wise Rootz Full Focus Microdosing

Wise Rootz Full Focus Microdosing

49,95

Wise Rootz Full Focus bevat 12 microdoseringen van één gram truffels en 12 porties pure cacao met Lion’s Mane en Ginkgo Biloba en is genoeg voor een maand microdosing.

De unieke samenstelling van Wise Rootz Full Focus is gericht op het stimuleren van de optimale werking van onze hersens waardoor, focus, flow, inzicht, creativiteit en deepwork makkelijk bereikt kunnen worden. Full Focus is de ideale assistent wanneer je het beste uit jezelf wilt halen.

Beschrijving

Let op! Wise Rootz Microdosing is alleen verkrijgbaar in Nederland in verband met verzendrestricties.

Wise Rootz Full Focus Microdosing kopen? Bestel hier online of kom naar onze winkel het gezellige Zeeheldenkwartier in Den Haag!

Beschrijving

Wise Rootz Full Focus bevat 12 microdoseringen van één gram truffels en 12 porties pure cacao met biologische extracen van Lion’s Mane en Ginkgo Biloba .

De unieke samenstelling van Wise Rootz Full Focus is gericht op het stimuleren van de optimale werking van onze hersens waardoor, focus, flow, inzicht, creativiteit en deepwork makkelijk bereikt kunnen worden. Full Focus is de ideale assistent wanneer je het beste uit jezelf wilt halen.

Microdosing is het innemen van zeer kleine hoeveelheden, 0,05 tot 0,1% van een typische dosis, van de klassieke psychedelica. De inname mag geen merkbaar effect hebben op de bewustzijnstoestand. Er zijn verschillende protocollen die gebruikt kunnen worden, die online te vinden zijn.

De actieve stof in psychedelica lijken sterk op serotonine en kunnen deze receptor dan ook activeren. Serotonine heeft complexe biologische functies in de hersenen en speelt rollen in gemoedstoestand, geheugen, leren, gevoel van welzijn, beloning en verschillende fysieke functies. Psilocybine, de belangrijkste stof in magic truffels en paddenstoelen, is de afgelopen jaren herontdekt en wordt onderzocht voor mogelijke toepassing bij de behandeling van klinische depressie in combinatie met traditionele therapie, posttraumatische stressstoornis en verslaving. Bij deze behandelingen worden ook macro-doseringen gebruikt. Micro-doseringen zouden creativiteit, flow, emotionele balans, probleemoplossend vermogen, en welzijn kunnen bevorderen. Wise rootz full focus volgt het Fadiman protocol. Dr. James Fadiman word ook wel de ‘father of modern day microdosing’ genoemd vanwege zijn pionierswerk en wetenschappelijk onderzoek naar het microdoseren.

Ingrediënten:
Elke doos bevat genoeg voor een maand.
12 Microdoseringen Truffels van één gram
12 Rauwe Cacao bonbons gemixt met Lion’s Mane extract en Ginkgo Biloba extract
1 Edelsteentje
Toegang tot de Wise Rootz App om de ontwikkeling van je prestaties te zien

Disclaimer:
We willen u er graag op wijzen dat EU-wetgeving niet toestaat om claims te maken die zouden kunnen wijzen op geneeskrachtige of gezondheidsbevorderende werking van producten. De informatie die wij verstrekken is daarom dan ook puur informatief en moeten niet gezien worden als (medisch) advies. We zoeken onze producten zorgvuldig uit en vaak is er een lange geschiedenis van traditioneel gebruik, maar dat moet niet gezien worden als bewijs voor de werkzaamheid van de producten. We doen onze best om binnen dit kader u te voorzien van kwalitatief goede informatie over onze producten.
Als u meer wilt weten over deze producten dan bent u vrij om bronnen te zoeken die dieper op de werking in kunnen gaan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wise Rootz Full Focus Microdosing” te beoordelen

Titel

Go to Top