Lionsmane capsules

Lionsmane capsules

32,50

Een van onze all-time favorites! De Lion’s mane paddenstoel! Ook wel ‘The smart mushroom’ of ‘De priester van de bergen’ genoemd.

Beschrijving

Lionsmane capsules kopen?

Een van onze all-time favorites! De Lion’s mane paddenstoel! Ook wel ‘The smart mushroom’ of ‘De priester van de bergen’ genoemd. In Japan wordt deze paddenstoel al eeuwen gebruikt voor zijn vermeende ondersteunende en herstellende effecten op de geest. Een werkelijk bijzondere verschijning wanneer je hem in de bossen tegenkomt, hangend aan een boomstronk. Wat maakt Lion’s mane nou zo bijzonder? De ericenones en erinacines (alkaloïden aanwezig in Lion’s mane) zorgen dat het lichaam de productie van de lichaamseigen stof NGF stimuleert. NGF staat voor nerve growth factor. NGF is nodig voor de groei van bepaalde neuronen in onze hersenen. Ook speelt het een rol bij myelinisatie. Een proces dat signaaloverdracht door de zenuwen verzorgd.

De Foodsporen® Lion’s mane capsules zijn, net als alle producten van ons, vervaardigd van de vruchtlichamen van deze bijzondere paddenstoel. Wij gebruiken niet het mycelium wat op graan wordt gekweekt. Op deze manier kunnen wij u een eerlijk, krachtig en puur product bieden. Precies wat u verdiend vinden wij! Daarbij zijn al onze extracten, en dus ook de Foodsporen® Lion’s mane capsules gestandaardiseerd op maar liefst 30% polysachariden!

De container (het potje) waarin u uw capsules zult ontvangen is geproduceerd van hoogwaardig MIRON® Violetglass en is volledig herbruikbaar. MIRON glas beschermt het product tegen schadelijke UV-straling waardoor de nutriënten in de capsules optimaal beschermt blijven en de houdbaarheid aanzienlijk verbeterd! Het potje is ook nog eens vaatwasser bestendig!

Aantal doseringen: 60 capsules

Productinformatie  
Per capsule (400mg):
Lion’s Mane 8:1 (Hericium erinaceus) vruchtlichaamextract       400mg

Gebruik: 
1 of 2 maal daags 1 capsule. Niet innemen met koolzuurhoudende dranken of medicijnen.

Geschikt voor: 
Vegetariërs en veganisten

Niet geschikt voor: 
Tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.

Foodsporen® Lion’s mane capsules zijn speciaal ontwikkeld ter aanvulling op uw dagelijkse voeding met de gezonde nutriënten, uit de genoemde paddenstoelen, die vrij opneembaar zijn door het lichaam.

Ingredienten: 

Lion’s mane (Hericium erinaceus), microkristallijne cellulose, hypromellose (plantaardige capsule)

V​​​​​​​anwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product.

Specificaties

  • Artikelnummer004
  • BTWInclusief BTW
  • CategorieDaily dose
  • Geschikt voorVegetariërs en veganisten
  • Hoeveelheid per dosis400 mg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lionsmane capsules” te beoordelen
Go to Top