Chaga tinctuur extract 30ml

Chaga tinctuur extract 30ml

29,95

Anti viraal

Chaga is een geneeskrachtige paddenstoel met een geweldige reputatie. De paddenstoel wordt al honderden jaren lang gebruikt om de algehele gezondheid te verbeteren. De op het oog lelijke paddenstoel heeft toch een aantal mooie bijnamen weten te verzamelen waaronder de diamant van het woudhet zwarte goud en the king of medicinal mushrooms.

Deze bijnamen heeft de Chaga niet zomaar verdiend. Hij zit namelijk vol antioxidanten, triterpenen, bèta-glucanen en proteïnen. Deze stoffen kunnen een positief effect hebben op veel processen in het lichaam.

Beschrijving

Chaga kopen?

Beschrijving

Algemeen:

Het gebruik van Chaga heeft een rijke geschiedenis. Deze paddenstoel heeft tijdens de duizenden jaren oude relatie met de mens een passende naam vergaard. Hij wordt namelijk ‘de koning van het bos genoemd’. In gebieden zoals Siberië, China en Scandinavië heeft Chaga een bijna goddelijke status. In Amerika wordt Chaga ‘the king of herbs’ genoemd. Deze bijnamen verdiend Chaga wat ons betreft dubbel en dwars. Chaga is niet een paddenstoel zoals je hem denkt te kennen, namelijk met een steeltje en hoedje. Chaga is een zogenaamd sclerotium welke ontzettend hard is. Om de talloze gezonde stoffen uit Chaga voor jou beschikbaar te maken gebruiken wij (net als we voor al onze paddenstoelen doen) een high-tech, 3-voudige extractieprodcedure. Onderdeel van deze procedure is een ultrasone-geluidsfrequentie extractietechniek. Hierdoor is het volledige spectrum van vitale stoffen uit de Chaga aanwezig in de extracten van Foodsporen. Ons Chaga vloeibaar extract is gestandaardiseerd op maar liefst 30% polysachariden!

Verrijkt Chaga extract; 
– Helpt bij de normale werking van het immuunsysteem
– Draagt bij aan een gezonde celdeling
– Is van belang voor de vorming van rode bloedcellen

De container (het druppelflesje) waarin u uw vloeibaar extract zult ontvangen is geproduceerd van hoogwaardig MIRON® Violetglass en is volledig herbruikbaar. MIRON glas beschermt het product tegen schadelijke UV-straling waardoor de nutriënten in de vloeistof optimaal beschermt blijven en de houdbaarheid aanzienlijk verbeterd! Het potje is ook nog eens vaatwasser bestendig!

Aantal doseringen:  
30 ml: 60 doseringen voor 30 dagen
50 ml: 100 doseringen voor 50 dagen
100 ml: 200 doseringen voor 100 dagen

Productinformatie  
Per 10 druppels:                                    %ADH
Chaga                           200mg
Vitamine D3                  1,5μg               15%

Gebruik: 
2x daags een half pipetje. Verspreid de inname over de dag voor maximale biologische beschikbaarheid. Niet innemen met koolzuurhoudende dranken over medicijnen.

Geschikt voor: 

Vegetariërs

Niet geschikt voor: 
Tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.

Foodsporen® Chaga vloeibaar extract
 is speciaal ontwikkeld ter aanvulling op uw dagelijkse voeding met de gezonde nutriënten van de Hericium erinaceus paddenstoel die vrij opneembaar is door het lichaam.

Ingredienten:
Chaga (Inonotus obliquus), Aqua, Alcohol, Cholecalciferol (vitamine D3)

Alc. 20% Vol

V​​​​​​​anwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product.

Specificaties

  • Artikelnummer001, 001-A
  • BTWInclusief BTW
  • Categorievloeibare extracten
  • Geschikt voorvegetariërs
  • Hoeveelheid per dosis10 druppels
  • Inwerkingstijd10 minuten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chaga tinctuur extract 30ml” te beoordelen
Go to Top