Sananga 10 ml

Home/ShamanicShop/Sananga/Sananga 10 ml

Sananga 10 ml

17,95

(1 klantbeoordeling)

Sananga oogdruppels worden traditioneel gebruikt door verschillende stammen uit het amazonegebied van Zuid- Amerika. Sananga wordt door hun als een heilig medicijn beschouwd en wordt voor meerdere doeleinden ingezet zowel geestelijk als lichamelijk, waarbij de visie en het gezichtsvermogen in de ruimste betekenis van het woord de voornaamste zijn.

Vers en met liefde bereid

opgeladen in pyramide met kristallen

high frequency product

let op: koel bewaren!

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Beschrijving

Algemeen

Sananga oogdruppels kopen

Sananga oogdruppels worden traditioneel gebruikt door verschillende stammen uit het amazonegebied van Zuid- Amerika. Sananga wordt door hun als een heilig medicijn beschouwd en wordt voor meerdere doeleinden ingezet zowel geestelijk als lichamelijk, waarbij de visie en het gezichtsvermogen in de ruimste betekenis van het woord de voornaamste zijn. Zo kan sananga ingezet worden om het zicht te versterken tijdens de jacht, maar ook om te geest te zuiveren en te stillen om helderder te worden en beter te kunnen waarnemen en te focussen. Sananga is afkomstig van de Tabernamontana struik, waarbij voornamelijk de wortelbast wordt gebruikt. Deze wordt afgeschraapt en vermalen tot poeder. Dit poeder wordt vervolgens meerdere malen gezeefd en in een sap geperst.

Effecten
Hoewel Sananga oogdruppels bekend staan om zijn effecten op het gezichtsvermogen en de visualisatie, wordt dit middel beschouwd als een inheems middel voor diverse doeleinden. De zuivere geest van Sananga ondersteunt een diepe reiniging van geblokkeerde energieën op zowel het emotionele, fysieke als het geestelijke vlak. Van Sananga wordt gezegd dat het  energieën in balans brengt en frequenties verhoogd en de wortels van ziekten en blokkades kan vinden, wat leidt tot een volledig evenwicht, focus en gemoedsrust. Bovendien staan Sananga oogdruppels bekend om het vergroten van je spirituele visie en bewustzijn en het verbeteren van je vermogen om de intenties van anderen te lezen.

Positief:

 • Verbetert dag- en nachtzicht
 • Duidelijkere, rustigere geest
 • Diepe meditaties
 • Versterkt de intuïtie
 • Verbetert het helder dromen en diepere slaap (+_ 1,5 uur voor het slapen gaan toedienen)
 • Ondersteunt de paranormale vermogens
 • Stimuleert stagnerende energieën
 • Ondersteund verbetering van het gezichtsvermogen
 • Brengt een drukke geest tot rust
 • Voorafgaand aan de meditatie
 • Ondersteund de concentratie
 • Voorafgaand aan activiteiten die een gedetailleerde focus vereisen
 • Voorafgaand aan de slaap voor dieper en helderder dromen

Negatief:
• branderig en prikkend gevoel in de ogen tijdens/ vlak na het aanbrengen (dit verdwijnt snel)
• Een onrustig of angstig gevoel bij het toedienen
• Versterking van onderdrukte emoties

Gebruik
De Sananga wordt in beide ogen toegediend. Houd de ogen open en breng één druppel aan in elke ooghoek bij de neus. Sluit de ogen De ogen dan even een paar seconden en knipper dan zachtjes om zo de Sananga goed door het hele oog te verspreiden.  Nu begint het zuiveringsproces. Knijp de ogen niet dicht te hard dicht omdat de Sananga dan uit de ogen wordt geperst door eigen traanvorming.

Er wordt over sananga gezegd dat hoe meer de Sananga steekt hoe zwakker de fysieke en spirituele visie van de persoon is. Sananga is 100% natuurlijk en niet gevaarlijk. Brildragend is geen probleem , als je lenzen draagt moet je deze eerst uitdoen en kun je na +- een een de sanaga toedienen.

De tijdsduur van het toedieningsproces zal tussen de 5 en 10 minuten bedragen.

LET OP! SANANGA KOEL BEWAREN!!!

Waarschuwingen
Niet gebruiken onder de 18 jaar

Contra-indicaties Gebruik Sananga niet bij oogziekten zoals loslatend netvlies, staar en andere oogziekten!

Sanaga wordt het afgeraden om te gebruiken in combinatie met medicatie gericht op de ogen.
Sananga is een inheems medicijn en biedt geen vervanging voor huidige behandelingsmethodes. Herbal spirit biedt  geen advies op medische gronden.

1 beoordeling voor Sananga 10 ml

 1. Monika (geverifieerde eigenaar)

  I was a bit skeptical to order Sananga online but I must say we are very satisfied. Perfect quality, just the right Sananga as we are used to. Arrived super fast and I would like to thank the seller! :)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Titel

Go to Top