Special Queen 1 (5 zaden)

Special Queen 1 (5 zaden)

16,50

In het begin van de jaren 90 waren zaadkwekers en verkopers verzeild geraakt in een strijd wie de beste Skunk genetica kon uitbrengen. Veel kwekers probeerde deze Mexicaanse, Columbiaanse en Afghaanse hybride

Beschrijving

In het begin van de jaren 90 waren zaadkwekers en verkopers verzeild geraakt in een strijd wie de beste Skunk genetica kon uitbrengen. Veel kwekers probeerde deze Mexicaanse, Columbiaanse en Afghaanse hybride opnieuw te creeeren waardoor er enorm veel verschillende skunk cannabis planten op de markt kwamen. De genetica van deze eerste skunk planten vormen nu de basis van bijna elke europese Marihuana planten.

De Special Queen van Royal Queen Seeds is een typische skunk hybride die net als de Special Kush voor een erg lage prijs wordt aangeboden. Deze gefeminiseerde cannabis plant is erg makkelijk te onderhouden en kan na een bloeiperiode van 8 weken al geoogst worden.

Indoor kan ze maarliefst anderhalf meter hoog worden dus heeft ze wat meer ruimte nodig dan de gemiddelde cannabis plant. Dat is nog niets vergeleken met de hoogte die de Special Queen haalt tijdens een outdoor kweek. Wanneer de special Queen voldoende ruimte, zonlicht en voeding krijg kan ze zelfs hoger worden dan 3 meter! Ondanks dat de Special Queen het liefste veel warmte en direct zonlicht nodig heeft zal ze ook geod groeien in een wat koude klimaat zoals de UK en Nederland buiten te kweken. Dit komt door haar snelle afbloei tijd.

Bij een indoor kweek zal de Special Queen een opbrengst hebben van onveveer 50 gram per plant. Onder een lamp van 600W haal je dus gemakkelijk 550 gram per viekante meter. Outdoor kan de Special Queen indien goed verzorgd meer dan 550 gram per plant opleveren.

De smaak en effect van de Special Queen staat ook erg dichtbij de klasieke skunk cannabis soorten. Een heldere onspannen high die snel merkbaar is in het hoofd waarna hij langzaam doorzakt door je hele lichaam. Door haar geschiktheid voor Sea/Screen of green proccessen, korte bloeperiode en hoge opbrengst is de Special Queen een zeer goede keuze voor de commerciele en de beginnende kweker. Een betere prijs/kwaliteit verhouding dan bij de Special Queen zul je niet tegen komen.

[:]

Extra informatie

Merk

Royal Queen Seeds

Soort

Hybrid

Typering

Gefeminiseerde zaden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Special Queen 1 (5 zaden)” te beoordelen
Go to Top