Kanna UB40 Extract

Kanna UB40 Extract

13,50

Kanna UB 40 extract

Algemeen

Kanna (sceletium tortuosum) ook wel channa of kauwgoed is een vetplant die voorkomt in Zuid-Afrika en een lange geschiedenis kent.  De Khoikhoi tribe (hottentotten) gebruikten het als euforisch genotsmiddel.

De gefermenteerde plant wordt oorspronkelijk gekauwd, waarbij door het inslikken van het vrijkomende speeksel de psycho-actieve stoffen opgenomen worden. Tegenwoordig kent Kanna  diverse bewerkingen en extracties. Hierdoor kan het op verschillende manieren worden toegediend. Zo Kanna worden gesnoven, gerookt, verdampt of verwerkt in thee.

Categorie:

Beschrijving

Kanna (sceletium tortuosum) ook wel channa of kauwgoed is een vetplant die voorkomt in Zuid-Afrika en een lange geschiedenis kent. De Khoikhoi tribe (hottentotten) gebruikten het als euforisch genotsmiddel.
De gefermenteerde plant wordt oorspronkelijk gekauwd, waarbij door het inslikken van het vrijkomende speeksel de psycho-actieve stoffen opgenomen worden. Tegenwoordig kent Kanna diverse bewerkingen en extracties. Hierdoor kan het op verschillende manieren worden toegediend. Zo Kanna worden gesnoven, gerookt, verdampt of verwerkt in thee.

Effecten

UB40 extract is speciaal gemaakt voor de fans van verdampen (vapen). Het extract is grover dan andere kanna extracten en bevat een hogere concentratie mesembrine voor een sterk en ontspannende effect.
Ideaal dus voor het gebruik in een vaporizer!
Wanneer je het verdampt in een vaporizer zijn de effecten binnen vijf minuten werkzaam, de effecten zullen ongeveer 30 minuten aanhouden. Je kunt het effect natuurlijk verlengen door weer een paar hijsjes uit de vaporizer te halen.

Positief:

 • Een gelukzalig en blij gevoel
 • Een vredig gevoel, innerlijke rust en verbondenheid.
 • Empathie, liefde voor anderen.
 • Verhoogt libido
 • stimulerend
 • Afname angst gevoelens

Negatief:

 • Misselijkheid
 • Een onrustig of angstig gevoel, dit kan gepaard gaan met verwarring.
 • Versterking van onderdrukte emoties
 • Stemmingswisselingen
 • Dorst of een droge mond

Gebruik

Kanna UB 40 extract wordt meestal gevaped,
vapen: 25mg – 60mg

Stel de vaporizer in op188 graden celcius. Op deze temperatuur wordt de essentie uit dit extract verkregen.

Ingrediënten

Kanna (sceletium tortuosum) UB 40 extract

Waarschuwingen

Niet gebruiken onder de 18 jaar
Niet gebruiken in combinatie met alcohol en/ of drugs.
Kanna wordt het afgeraden om te gebruiken in combinatie met medicatie. Kanna is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). Om deze reden mag kanna niet worden gecombineerd met andere SSRI’s of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I).
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en/ of het geven van borstvoeding.
Kanna kan de rijvaardigheid beïnvloeden. Bestuur daarom geen voertuig en gebruik geen gereedschap of machines wanneer u onder invloed bent van kanna.

Extra informatie

Gewicht 0,005 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kanna UB40 Extract” te beoordelen
Go to Top