Ecuadorian, All in one Growkit 1200 cc 100% Myscelium

Home/SmartShop/Paddo Growkits/Ecuadorian, All in one Growkit 1200 cc 100% Myscelium

Ecuadorian, All in one Growkit 1200 cc 100% Myscelium

42,00

De Psilocybe Cubensis Ecuador is één van de meest populaire soorten. Plaats van herkomst is het Ecuadoraanse Andesgebied, gelegen op 1000 meter hoogte. Deze stam wordt beschouwd als een van de krachtigste en grootste van alle Cubensis rassen. De Ecuador produceert meestal grote paddo’s met een lange en stevige steel. Dat maakt het makkelijk de Ecuador te onderscheiden van andere rassen. De Ecuador is gemakkelijk te kweken en levert een grote oogst op. Ideaal, ook voor beginners. De Ecuador is een populaire stam voor bestudering door mycologen en biologen.
Vanwege de kwaliteit van de paddenstoel is het gehalte aan werkzame stof aanzienlijk hoger dan bij traditionele kweeksets.

Beschrijving

De Psilocybe cubensis Ecuador is één van de meest populaire soorten. Plaats van herkomst is het Ecuadoraanse Andesgebied, gelegen op 1000 meter hoogte. Deze stam wordt beschouwd als een van de krachtigste en grootste van alle Cubensis rassen. De Ecuador produceert meestal grote paddo’s met een lange en stevige steel. Dat maakt het makkelijk de Ecuador te onderscheiden van andere rassen.

De Ecuador is gemakkelijk te kweken en levert een grote oogst op. Ideaal, ook voor beginners. De Ecuador is een populaire stam voor bestudering door mycologen en biologen.
Vanwege de kwaliteit van de paddenstoel is het gehalte aan werkzame stof aanzienlijk hoger dan bij traditionele kweeksets.

Algemene informatie 100% mycelium kweeksets

Verschillende paddo kweeksets gemakkelijk te kweken!

Kweek je eigen paddo’s met geoptimaliseerde 100% mycelium kweeksets van eigen bodem. De 100% mycelium kweeksets zijn 100% gekoloniseerd met myceliumsubstraat om de grootst mogelijke opbrengst te produceren en te garanderen.

Het eindresultaat: zeer krachtige paddenstoelen, gemakkelijk te kweken. 1200cc growkits produceren een opbrengst tussen 400 en 800 g verse paddenstoelen via verschillende flushes. De growkits worden geleverd met een eenvoudige kweekhandleiding.

Zie voor meer informatie: freshmushrooms

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ecuadorian, All in one Growkit 1200 cc 100% Myscelium” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go to Top