Munay Serenity Mulungu Essence 10 ml.

Munay Serenity Mulungu Essence 10 ml.

22,95

Munay Serenity Mulungu Essence is een natuurlijke tinctuur van de Erthrina Mulungu schors.

De Mulungu is een Braziliaanse sierboom die vooral in Brazilië groeit in de tropische savanne.

Beschrijving

Munay Serenity Mulungu Essence kopen? Bestel hier online of kom naar onze winkel het gezellige Zeeheldenkwartier in Den Haag!

Algemeen

Munay Serenity Mulungu Essence is een natuurlijke tinctuur van de Erthrina Mulungu schors.

De Mulungu is een Braziliaanse sierboom die vooral in Brazilië groeit in de tropische savanne. Ze wordt door de inheemse stammen sinds mensheugenis gebruikt om haar medicinale werking. Ze maakten tincturen of geneeskrachtige dranken van de bladeren of schors voor ontspanning, om het overactieve zenuwstelsel te kalmeren, om bloeddruk te verlagen, problemen met slaap op te lossen en bij depressie. De schors van de Mulungu boom bevat Erythravine, een stof die mogelijk angstvermindereend en kalmerend werkt.

Productie Proces:

Munay’s Serenity Mulungu Essence heeft al het goede van de schors geëxtraheerd door gebruik te maken van echografie (ultrasound), zeer hoge frequentie geluidsgolven, die het mogelijk maken de temperatuur onder de 38 graden te houden. Voor het maken van het concentraat wordt een vaccuumextractie toegepast en wordt er op toegezien dat de temperatuur gelijk gehouden wordt met de omgeving, zodat de invloed van hitte de bestanddelen niet zal veranderen. Dit unieke proces van verwerking zorgt voor een full-spectrum concentraat waarin alle bioactieve bestanddelen in hun originele vorm uit de boomschors gehaald worden, en hun natuurlijke kracht en synergetische eigenschappen behouden.

Serenity Mulungu Essence is een gezuiverd extract. De niet-essentieel vetten zijn uit het eindproduct gehaald, zodat er in het extract alleen de belangrijkste plantalkaloïden zitten.

Voor de tinctuur wordt tien gram gedroogde schors gebuikt voor elke milliliter tinctuur.

Ingrediënten:
Mulungu, water, alcohol (40%)

Inhoud:
10 ml.

V​​​​​​​anwege de wetgeving mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Munay Serenity Mulungu Essence 10 ml.” te beoordelen
Go to Top