Reishi capsules

Reishi capsules

32,50

Reishi, ook wel ‘de paddenstoel van de onsterfelijkheid’ genoemd werd meer dan 2000 jaar voor het eerst gebruikt door Chinese geneeskundigen. Zij geloofde dat Reishi een potent anti-verouderingseffect had en Reishi stond voor deze mensen symbool voor geluk, genezing en welzijn.

Beschrijving

Reishi capsules kopen?

Reishi, ook wel ‘de paddenstoel van de onsterfelijkheid’ genoemd werd meer dan 2000 jaar voor het eerst gebruikt door Chinese geneeskundigen. Zij geloofde dat Reishi een potent anti-verouderingseffect had en Reishi stond voor deze mensen symbool voor geluk, genezing en welzijn. Reishi wordt nog steeds gebruikt door herbalisten in Azie en gebruik onder westerse natuurgeneeskundigen is groeiende! Elke plantaardige capsule in jou Foodsporen Reishi product is rijkelijk voor u gevuld met uiterst geconcentreerd paddenstoelenextract van de vruchtlichamen van de Reishi paddenstoel. De Reishi paddenstoelen extract capsules bevatten maar liefst 30% polysachariden!

De container (het potje) waarin u uw capsules zult ontvangen is geproduceerd van hoogwaardig MIRON® Violetglass en is volledig herbruikbaar. MIRON glas beschermt het product tegen schadelijke UV-straling waardoor de nutriënten in de capsules optimaal beschermt blijven en de houdbaarheid aanzienlijk verbeterd! Het potje is ook nog eens vaatwasser bestendig!

Aantal doseringen: 60 capsules

Productinformatie  
Per capsule (400mg):
Reishi 12:1 (Ganoderma lucidum) vruchtlichaamextract            400mg

Gebruik: 
1 of 2 maal daags 1 capsule. Niet innemen met koolzuurhoudende dranken of medicijnen.

Geschikt voor: 
Vegetariërs en veganisten

Niet geschikt voor: 
Tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.

Foodsporen® Reishi capsules zijn speciaal ontwikkeld ter aanvulling op uw dagelijkse voeding met de gezonde nutriënten, uit de genoemde paddenstoelen, die vrij opneembaar zijn door het lichaam.

Ingredienten: 
Reishi (Ganoderma lucidum), microkristallijne cellulose, hypromellose (plantaardige capsule)

V​​​​​​​anwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product.

Specificaties

  • Artikelnummer011
  • BTWInclusief BTW
  • CategorieCapsules
  • Geschikt voorVegetariërs en veganisten
  • Hoeveelheid per dosis400 mg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reishi capsules” te beoordelen

Titel

Go to Top