Reishi tintcuur extract 30ml

29,95

Vitaliteit

De Reishi is een paddenstoel die al 2000 jaar wordt gewaardeerd om de heilzame werking. De paddenstoel van onsterfelijkheid, zoals de Reishi ook wordt genoemd, bevat hoge gehaltes polysachariden, bèta-glucanen en triterpenen. Deze stoffen kunnen een zeer positief effect op het lichaam hebben en de vitaliteit verhogen.

De Reishi staat ook bekend om de adaptogene werking. Adaptogenen kunnen onder andere ondersteuning bieden bij stress en het immuunsysteem positief stimuleren. Dit kan een betere nachtrust, goede spijsvertering en meer energie opleveren.

Beschrijving

Reishi tinctuur kopen?

Beschrijving

algemeen:

Reishi, ook wel ‘de paddenstoel van de onsterfelijkheid’ genoemd werd meer dan 2000 jaar voor het eerst gebruikt door Chinese geneeskundigen. Zij geloofde dat Reishi een potent anti-verouderingseffect had en Reishi stond voor deze mensen symbool voor geluk, genezing en welzijn. Reishi wordt nog steeds gebruikt door herbalisten in Azie en gebruik onder westerse natuurgeneeskundigen is groeiende! De vloeistof in jou Foodsporen Reishi product is rijkelijk voor u gevuld met uiterst geconcentreerd paddenstoelenextract van de vruchtlichamen van de Reishi paddenstoel. De Reishi vloeibare extracten bevatten maar liefst 30% polysachariden! Om de talloze gezonde stoffen uit Reishi voor jou beschikbaar te maken, en het volledige spectrum aan inhoudsstoffen te behouden, gebruiken wij (net als we voor al onze paddenstoelen doen) een high-tech, 3-voudige extractieprodcedure. Onderdeel van deze procedure is een ultrasone-geluidsfrequentie extractietechniek. Hierdoor is het volledige spectrum van vitale stoffen uit de Reishi aanwezig in de extracten van Foodsporen.

Verrijkt Reishi vloeibaar extract; 

– Zorgt voor een goede weerstand
– Voor ondersteuning van het immuunsysteem
– Ter activering van natuurlijke energie in het lichaam
– Om bij de aanmaak van rode bloedlichaampjes te helpen
– Ter behoud van een normaal homocysteine metabolisme

De container (het druppelflesje) waarin u uw vloeibaar extract zult ontvangen is geproduceerd van hoogwaardig MIRON® Violetglass en is volledig herbruikbaar. MIRON glas beschermt het product tegen schadelijke UV-straling waardoor de nutriënten in de vloeistof optimaal beschermt blijven en de houdbaarheid aanzienlijk verbeterd! Het potje is ook nog eens vaatwasser bestendig!

Aantal doseringen:  
30 ml: 60 doseringen voor 30 dagen
50 ml: 100 doseringen voor 50 dagen
100 ml: 200 doseringen voor 100 dagen

Productinformatie  

Per 10 druppels:                                       %ADH
Reishi                              500mg
Vitamine B6                    225μg               15%

Gebruik: 
2x daags een half pipetje. Verspreid de inname over de dag voor maximale biologische beschikbaarheid. Niet innemen met koolzuurhoudende dranken over medicijnen.

Geschikt voor: 
Vegetariërs en veganisten

Niet geschikt voor: 

Tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.

Ingredienten: 
Reishi (Ganoderma lucidum), Aqua, Alcohol, Pyridoxine hydrochloride (vitamine B6)

Alc. 20% Vol
Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product.

Specificaties

  • Artikelnummer002
  • BTWInclusief BTW
  • Categorievloeibare extracten
  • Geschikt voorVegetariërs en veganisten
  • Hoeveelheid per dosis10 druppels
  • Inwerkingstijd10 minuten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reishi tintcuur extract 30ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Titel

Go to Top