Turkey Tail tinctuur extract 30ml

Turkey Tail tinctuur extract 30ml

29,95

De Turkey Tail wordt in het Latijns Trametes versicolor of Coriolus versicolor genoemd. De paddenstoel wat weg van de waaiervormige verenstaart van een kalkoen, vandaar de Engelse naam Turkey Tail (kalkoenstaart). In Nederland staat hij bekend als Elfenbankje, dit vanwege verschillende kleurrijke laagjes.

De Turkey Tail heeft niet alleen een wonderlijk uiterlijk maar er worden ook enkele wonderbaarlijke eigenschappen aan de paddenstoel toegekend. Eeuwen geleden waren ze in Azië al overtuigd van de heilzame werking. Zo werd de Turkey Tail in China en Japan in de traditionele geneeskunde bijvoorbeeld gebruikt om verschillende ziektes bestrijden. Eeuwen later zijn ze in Azië, gesteund door de wetenschap, nog altijd overtuigd van de geneeskrachtige werking van de Turkey Tail.

Beschrijving

Turkey Tail kopen?

beschrijving

Algemeen:

Het krachtige vloeibare Turkey Tail extract van Foodsporen® is een sterk concentraat van de vruchtlichamen van de Coriolus versicolor paddenstoel en een van de favorieten van ons! Het extract is in 3 verschillende hoeveelheden te verkrijgen. Selecteer de voor jou geschikte hoeveelheid bij het maken van je keuze.  Al duizenden jaren wordt ‘Turkey Tail’ geprezen in het Oosten. Zowel in Japan als China en de rest van Azië geniet deze paddenstoel een hoog aanzien, waar hij traditioneel vooral in thee wordt genuttigd. Wanneer je het vruchtlichaam van Turkey Tail bekijkt dan lijkt deze verdacht veel op de, je raad het al, staart van een kalkoen! Deze soort groeit voornamelijk op afgebroken takken en stronken uit het woud waarvan hij zich voedt en het ontbindingsproces verzorgd. Het Foodsporen® Turkey Tail vloeibaar extract is, net als alle producten, vervaardigd van de vruchtlichamen van deze bijzondere paddenstoel. Wij gebruiken niet het mycelium wat op graan wordt gekweekt. Op deze manier kunnen wij u een eerlijk, krachtig en puur product bieden. Precies wat u verdiend vinden wij! Daarbij zijn al onze extracten, en dus ook het Foodsporen® Turkey Tail vloeibaar extract gestandaardiseerd op maar liefst 30% polysachariden!

De container (het druppelflesje) waarin uw vloeibaar extract zit, is geproduceerd van hoogwaardig MIRON® Violetglass en is volledig herbruikbaar. MIRON glas beschermt het product tegen schadelijke UV-straling waardoor de nutriënten in de vloeistof optimaal beschermt blijft en de houdbaarheid aanzienlijk verbeterd! Het potje is ook nog eens vaatwasser bestendig!

Aantal doseringen:  
30 ml: 60 doseringen voor 30 dagen

Productinformatie  
Per 10 druppels:                                 %ADH
Coriolus versicolor     500mg
Vitamine D3                 1,5μg             15%
Vitamine B6                 225μg             15%

Gebruik: 
2x daags een half pipetje. Verspreid de inname over de dag voor maximale biologische beschikbaarheid. Niet innemen met koolzuurhoudende dranken over medicijnen.

Geschikt voor: 
Vegetariërs

Niet geschikt voor: 
Tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.

Foodsporen® Turkey Tail vloeibaar extract is speciaal ontwikkeld ter aanvulling op uw dagelijkse voeding met de gezonde nutriënten van de Coriolus versicolor paddenstoel die vrij opneembaar is door het lichaam.

Ingredienten: 
Turkey Tail (Coriolus versicolor), Aqua, Alcohol, Pyridoxine hydrochloride, Cholecalciferol.

Alc. 20% Vol

Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product.

Specificaties

  • Artikelnummer007
  • BTWInclusief BTW
  • Categorievloeibare extracten
  • Geschikt voorvegetariërs
  • Hoeveelheid per dosis10 druppels

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Turkey Tail tinctuur extract 30ml” te beoordelen

Titel

Go to Top