Herbal Spirit

Ancient Traditions - New Experiences

shutterstock_36869818-min

About Herbal Spirit

Herbal Spirit is a business - with an online shop and a physical shop in The Hague - where you can buy a wide range of 100% natural herbs, seeds, food supplements and related products. These products are highly appreciated in several cultural traditions around the world, and are recognized and valued for their healing powers for body and spirit, and their ability to enhance your world view.

shutterstock_565611031-min

Why Herbal Spirit

Organic
Sustainable
Fair-traide
Discreet shipping
No minimum order amount
Secure packaging

kratom home

Smartshop Herbal Spirit

Try Red Thai Kratom. Come to our shop in Den Haag to look at the products, or order them in our online smartshop here.

 

 

 

Take a look in the shop.

Click through our physical shop and see what we have here on the left.

Smartshop

Check out the Smartshop products, Magic mushroom growkits, Magic truffles, Kratom, Kanna and many more.

Shamanic Shop

We have many Ethnobotanicals used by amazonian tribes and culture.

Seed Shop

We have many seeds, from cannabis seeds to cactus seeds and many others.

bron smartshop

De oorsprong van Herbal Spirit

Na jarenlang les te hebben gegeven in het onderwijs als leerkracht en remedial teacher, heb ik besloten een andere richting op te gaan met mijn leven. Op vrij jonge leeftijd had ik al een fascinatie voor de natuur en alles wat een richting aangaf naar de bron, de essentie waar al het leven uit voortkomt. Tevens heb ik een fascinatie voor en een ruime ervaring met de inzet van ‘heilige’ planten, die binnen diverse culturele tradities worden ingezet om genezing bewerkstelligen.

De tradities, die zowel een holistische benadering hebben, een spirituele grondslag kennen en waar de wetenschap meer en meer onderzoek naar doet, hebben een speciale plek in mijn hart genomen. Zo kwam ik o.a. terecht bij de Ayurveda en het Sjamanisme. Zij hebben verschillende grondslagen en diverse vertakkingen, maar kennen beiden de geheimen van het plantenrijk, hebben een liefdevolle benadering voor al het leven overal en gaan er van uit dat alles met elkaar verbonden is.